Skip to main content
Bilde av Ingvill Skjerven
Arkitekt MNAL

Ingvill Skjerven

is@artec.no

+47 924 36 119

LinkedIn

Utdanning: Kunstakademiets Arkitektstudium – København – Danmark 1996. Interiørarkitekt studie – Fredriksberg tekniske skole – København – Danmark 1989. Kunsthistorie Grunnfag – arkitektur som spesiale – Bergen Universitet – 1990.

Ingvill har mer enn 20 års erfaring med arkitekturprosjektering i alle faser, fra reguleringsarbeid til konseptutvikling og helt frem mot ferdig bygg. I tillegg til arkitekturprosjektering har hun arbeidet med komplett interiørprosjektering.
Med to utdannelser, som arkitekt og interiørarkitekt, har hun en bred forståelse for arkitekturfaget – både den pragmatiske og kunstneriske siden, med hjerte for å skape en god romlighet både innvendig og utvendig.

Hun er spesielt opptatt av tidligfase og utvikling av gode konseptuelle løsninger. Hun engasjerer seg for å skape arkitektur som evner å gi svar på dagens utfordringer. Hun ønsker å formidle holdninger og gi svar på hvordan bygninger kan skape gode menneskelige rammer for aktivitet.

Hun er opptatt av å skape arkitektur som våger og sprenger grenser, som bidrar til at vi tenker nytt og ser nye sammenhenger. Arkitektur er en kompleks helhet.

#Superkrefter

Ikon 4 - ARTEC AS

Samarbeid

Ikon 2 - ARTEC AS

Kreativ prosess – våge det ukjente, tenke nytt

Ikon 6 - ARTEC AS

Engasjert og positiv