Skip to main content
Byggeleder

Javier Bisbal

+47 482 34 585

Utdanning: Sivilingeniør. 6 år Mastergrad, Universidad Politécnica Madrid, 1998. Spesialisering i byggteknikk, konstruksjonsteknikk, miljøteknikk, energiteknikk og el-kraft.

Javier er en erfaren sivilingeniør. Han kommer opprinnelig fra Spania og begynte i ARTEC i 2022.

Etablert i Bergen i 2013, i roller som prosjektleder innen tømrerarbeid og totalentrepriser både med nybygg, rehabilitering og tilbygg av sykehjem, helsesenter, idrettshaller, hoteller, skoler, eneboliger og leilighetsprosjekter.

Javier trives godt i samspill med arkitekter ved detaljprosjektering, spesielt på prosjekter som krever kreative løsninger og nøye planlegging. Hans vilje til å holde orden på detaljer i selv de mest komplekse oppgaver, er noe som gjør han til malen på hva en prosjekt- og byggeleder burde være. Legger du til et stort smil og imøtekommenhet, da har du Javier.

I hjemmet koser Javier seg ofte seg med god en kopp espresso eller et glass Ribera rødvin, og gjerne sammen med ekte iberico skinke og god manchego ost. Når det er fint vær, er det et must å reise på tur med fruen og hunden. Da drar de på tur rundt om i Norge for å finne nye fine plasser å besøke.

#Superkrefter

Ikon 4 - ARTEC AS

Løsningsorientert

Ikon 2 - ARTEC AS

Nysgjerrig og lærevillig