Skip to main content
Avdelingsleder prosjektadministrasjon

Jørgen A. Wathne

+47 901 79 819

Utdanning: Sivilingeniør arealplanlegning fra Aalborg Universitet 1998. Ingeniør både innen kommunalteknikk og bygningsteknikk fra Høgskolen i Stavanger 1996.

Jørgen A. Wathne er pågående, direkte og tydelig både som person og i lederstil. Som person er han løsningsorientert, en sterk pådriver og initiativtaker. Har gode lederevner, tør å gi beskjed og svært beslutningsdyktig. Han trives godt med lederansvar, og er en god motivator for teamet sitt. Han ser enkeltmennesket og er opptatt av å bygge selvtillit hos sine medarbeidere. Som leder har han en «åpen dør» filosofi.

Jørgen er en utadvendt og sosial person. Han er god til å etablere og utvikle team der alle finner sin rolle og blir sett.  Han er god til å starte og lede prosesser og få prosjektmedarbeidere føle seg inkludert og ønske om å lykkes.

Aktiv konkurranseseiler i klassen Melges 24. Har deltatt i 17 EM/VM fra 1999 – d.d. Som en del av engasjementet innen seilsporten har han også jobbet med teambuilding i bedriftsmarkedet med ca. 30 ulike bedrifter. Seiling er som et prosjekt. For å få et godt prosjekt er alle nødt til å bidra og en er avhengig av deltakernes bidrag.

#Superkrefter

Ikon 4 - ARTEC AS

Utadvendt og sosial

Ikon 2 - ARTEC AS

Teambuilding