Siri Dalheim
Arkitekt MNAL

Siri Dalheim

sd@artec.no

+47 958 07 783

Utdanning: Master i Arkitektur, NTNU. To semester utveksling ved Universidade Federal do Rio de Janeiro. Planrett ved juridisk fakultet, UiB.

Siri har jobbet i ARTEC siden 2007, og er nestleder på kontoret. Hun har jobbet med et bredt spekter av prosjekt, med hovedvekt på bolig- og næringsbygg. Hun trives godt i alle faser av prosjektet, men har tyngst erfaring fra mulighetsstudier og konseptutvikling.
Siri har også jobbet en del med plan- og reguleringsarbeid. Hun har også videreutdanning i plan- og bygningsrett, og har god oversikt over de juridiske rammene for bygningsfaget. Dette gir henne en viktig rolle i mange av kontorets prosjekter.

Siri liker å jobbe tverrfaglig og er opptatt av å få gode prosesser i prosjektene. Hun vektlegger god kommunikasjon med byggherre, prosjekteringsgruppen og øvrige aktører. Hun har en mild karakter og kommer godt overens med alle.
Siri er glad i utfordringer, og liker å være i konstant utvikling – både faglig og personlig. Hun har blant annet født tvillinger og gjennomført Norseman, som går for å være et av verdens tøffeste triathlon.

#Superkrefter

Oversikt og kunnskap

Kommunikasjon