Skip to main content
Daglig leder / Partner

Siri Dalheim

sd@artec.no

+47 958 07 783

Utdanning: Master i Arkitektur, NTNU. To semester utveksling ved Universidade Federal do Rio de Janeiro. Planrett ved juridisk fakultet, UiB.

Siri er kontorets blideste person og daglig leder. Hun har jobbet med et bredt spekter av prosjekt, med hovedvekt på bolig- og næringsbygg. Hun trives godt i alle faser av prosjektet, men har tyngst erfaring fra mulighetsstudier og konseptutvikling.
Siri har også jobbet en del med plan- og reguleringsarbeid. Hun har også videreutdanning i plan- og bygningsrett, og har god oversikt over de juridiske rammene for bygningsfaget. Dette gir henne en viktig rolle i mange av kontorets prosjekter.

Siri liker å jobbe tverrfaglig og er opptatt av å få gode prosesser i prosjektene. Hun vektlegger god kommunikasjon med byggherre, prosjekteringsgruppen og øvrige aktører. Hun har en mild karakter og kommer godt overens med alle.
Siri er glad i utfordringer, og liker å være i konstant utvikling – både faglig og personlig. Hun har blant annet født tvillinger og gjennomført Norseman, som går for å være et av verdens tøffeste triathlon.

#Superkrefter

Ikon 4 - ARTEC AS

Oversikt og kunnskap

Ikon 2 - ARTEC AS

Kommunikasjon